Sonia Garcia Pulgarin

Mitt huvudmål är att du tycker om och känner musiken samtidigt som jag lär dig de rörelser och tekniken som krävs för att få fram all potential som du har inombords.

Om mig

Jag började min konstnärliga utbildning vid en ålder av 9 år i mitt ursprungsland Colombia. Min utbildning började med argentinsk tango och sällskapsdans. Senare kom jag in i den urbana dansens värld och colombianska folklore som jag fick möjlighet att delta i olika nationella och internationella festivaler med.

Som 19-åring gick jag med i Ritmo Extremo Dance Company i Medellín-Colombia, där jag fick möjlighet att träna inom samtida dans, urban dans, världs danser och latinska rytmer som: Salsa, Reggaeton, Merengue, etc.

Denna erfarenhet har gjort det möjligt för mig att resa och arbeta med professionella kvalitets shower i större delen av det colombianska territoriet och olika länder som Turkiet, Italien, Kina och Spanien.

De senaste åren har jag haft möjlighet att bo på Kanarieöarna där jag arbetat som dansare på nattklubbar, hotell och varit med i musikvideor och karnevaler. Har nyligen flyttat till Sverige och fortsätter för närvarande min utbildning på olika skolor i Stockholm som Stockholm Salsa Dance.

Jag hoppas kunna dela med mig av all min erfarenhet, kunskap och glädje som kännetecknar mig med alla mina elever. För mig är det väldigt viktigt att få dig att känna dig bekväm, motiverad och sugen på att få allt du känner när du lyssnar på musik. Mitt huvudmål är att du tycker om och känner musiken samtidigt som jag lär dig de rörelser och tekniken som krävs för att få fram all potential som du har inombords.

Våra nyheter

Med över 25 typer av klasser på fem orter händer det mycket hos Dansakedemien. Upptäck våra nyheter och hall dig uppdaterad kring senaste nytt hos oss!