Om DA

DA är ett familjeföretag som har funnits i Norrköping sedan 2013 och hos oss finns det något för alla. Gammal som ung, hobbydansare eller elit.

DA – ett familjeföretag

Det har länge varit vår dröm att kunna starta Dansakademien även i Linköping och nu är vi äntligen igång. DA är ett familjeföretag som har funnits i Norrköping sedan 2013 och hos oss finns det något för alla. Gammal som ung, hobbydansare eller elit.

Under åren har vi startat upp Dansakademien på flera ställen i Östergötland så som Norrköping, Skärblacka, Finspång och Valdemarsvik. Hösten 2020 tog vi ett stort steg när vi öppnade DA Linköping och byggde en helt ny dansskola mitt i city.

Grunden hos oss är alltid dansglädje och gemenskap oavsett ålder eller nivå. Att ta emot dom yngsta barndansarna och få bidra till deras utveckling är stort för oss. Vi lär inte bara ut dans utan vill även bidra till att stärka våra elevers självkänsla. Våra danssalar ska vara en plats där man vågar och provar sig fram i en trygg miljö.

Målet med dansen kan vara olika hos våra elever. En del vill bara njuta av rörelseglädje medan andra har målet inställt på att kämpa om medaljer eller att lägga grunden för en framtida karriär som dansare. Oavsett vilket finns möjligheterna hos oss.

Vi ser fram emot att träffa er hos oss på DA Linköping.

Välkomna!
//Caroline och Andreas Havenslätt

Upptäck våra kurser