Nihardeep Kaur

Släpp loss din själ och känn musiken. Målet är att njuta och växa. Energi, galenskap och glädje.

Om mig

Dans har alltid varit en del av mitt liv. Det går ända tillbaka till när jag var ett litet barn. Det som håller igång mig är lyckan man får ut av att dansa.  Jag tror att det är en form av befrielse. Genom dans kan man uttrycka sina känslor och skapa kontakt med andra också. 
 

Jag är född i Indien och omgavs därför alltid av olika kulturer och deras traditionella dansformer. Bollywood dansstil är en blandning av flera dansstilar som Bhangra, Garba, kathak, Bharatanatyam, jazz, arabisk dans och många fler.

I Bollywood-dans ges man möjligheten att uttrycka sig på ett helt nytt sätt, ett som innebär mycket energi och man uttrycker sig verkligen till fullo. 

Förra året samarbetade jag med Mångkulterellt centrum i Helsingborg.  Jag var instruktör för Bollywood fitness zumba. 

Mina dansklasser bjuder er på en blandning av olika indiska dansstilar, allt kombinerat till Bollywood-dans.  Det är mycket viktigt för mig att alla känner sig glada när de dansar. Målet med mina lektioner är att alla ska njuya av Bollywood dans, lära sig och växa som dansare

Dansstilar

Våra nyheter

Med över 25 typer av klasser på fem orter händer det mycket hos Dansakedemien. Upptäck våra nyheter och hall dig uppdaterad kring senaste nytt hos oss!