Mariam Gewriye

Jag brinner för att se elevernas glädje och utveckling. På mina lektioner vill jag skapa en positiv och öppen stämning där alla kan känna sig trygga

Om mig

Jag är en bred och mångsidig dansare med stor passion för att skapa och inspirera. Jag har tävlat i Disco, Hiphop, Jazz och Modernt, även internationellt inom Disco och Hiphop.

Efter min avslutade tävlingskarriär påbörjade jag ett nytt kapitel när jag kom in på Balettakademien Stockholm. Där utbildade jag mig främst inom Jazz och Balett, men fick även en bra grund i det kommersiella arbetslivet.

Kort därefter kom jag in på Jennie Widegrens dansarlinje på House of shapes i Stockholm där jag utbildade mig vidare i ett år.

Jag har sedan dess jobbat som dansare och pendlat tillbaka till Stockholm för att fortsätta att utvecklas och inspireras.

Under våren 2023 har jag bott i Amsterdam för att träna med TST productions tillsammans med Hollands bästa dansare och koreografer”

På mina lektioner jobbar jag mycket på att få ut det bästa ur varje individ. Att arbeta med dynamik och musikalitet står alltid i centrum. Mitt viktigaste fokus ligger självklart i att dela med mig av dansglädjen och passionen för dansen.

Våra nyheter

Med över 25 typer av klasser på fem orter händer det mycket hos Dansakedemien. Upptäck våra nyheter och hall dig uppdaterad kring senaste nytt hos oss!