Hannah Levander Frylertz

Jag gör allt för att skapa en atmosfär på mina lektioner som är välkomnade, accepterande, positiv, inspirerande och ger utrymme för hårt arbete och personlig utveckling.

Om mig

Jag är utbildad på Broadway Dance Center i New York där jag studerade i 2 år med inriktning mot Contemporary/jazz, där blev jag också tilldelad ett Outstanding Student Award.

Jag har också gått Lunnevad folkhögskolas danslinje – projektår med fokus på koreografi och skapande där jag koreograferade & producerade en egen dansföreställning ”when the bough breaks” med dansare från mitt kompani Lavender Dance Company.

Jag har jobbat mycket som bakgrundsdansare, bland annat med Icona Pop, Boris René, Yung Lean & Axel Schylström, jag är även med i danskompaniet House of Silfver och var 2019 med och tävlade i Talang.

Jag har medverkat i en rad olika dansvideos den senaste från ett projekt i Moskva där jag studerade under Artem Volosov.

Under min sista tid i NYC var jag med och dansade i Estado Ingravitto som är en show koreograferad och producerad av Ashlé Dawson som bland annat kom 4 under första säsongen av So you think you can Dance och fick genom samarbete med Ashle också möjligheten att uppträda för producenterna av so you think you can dance i ett Showcase.

Jag gör allt för att skapa en atmosfär på mina lektioner som är välkomnade, accepterande, positiv, inspirerande och ger utrymme för hårt arbete och personlig utveckling. Eget uttryck, tid och möjlighet för att hitta sitt eget rörelsespråk och kommunikation mellan lärare och elev viktigt för mig. Jag älskar dans och några av de dansare/koreografer som inspirerar mig är min mentor Ashlé Dawson, Hayden J Frederick samt Dorit Koppel.

Jag är också utbildad inom Sveriges Dansorganisation steg 1.

Våra nyheter

Med över 25 typer av klasser på fem orter händer det mycket hos Dansakedemien. Upptäck våra nyheter och hall dig uppdaterad kring senaste nytt hos oss!