BILJETTER Julavslutning DA Linköping ht 22

Biljetterna förköps innan showen via den här länken:
https://easytic.se/#events

OBS du kan alltså INTE köpa i entrén till showen utan måste använda denna länk.

Sök på Dansakademien och välj önskad show för ditt köp. (Tänk på att stava Dansakademien med ie när du söker med biljettlänken. Annars får man ingen träff på några föreställningar.)

Priserna är 140 kr för vuxen och 70 kr för barn under 13 år inklusive serviceavgifter. Små barn under 3 år som inte behöver sittplats behöver ingen biljett.

OBS! Ni som har dansare på flera föreställningar betalar endast för den första föreställningen. Vid nästkommande föreställningar visar ni upp denna biljett tillsammans med en legitimation som entré. Gäller även när det är i olika städer.

Biljetterna är personliga, därför är det viktigt att ni fyller i fullständigt namn vid biljettköp.
Det finns inte möjlighet att återköpa biljetter.

Alla som behöver sittplats under en show behöver biljett så även om du själv uppträder i en annan show behöver du köpa en sittplats när du besöker oss som publik. Alla som uppträder i den showen går så klart in gratis då.

Om du t ex har två barn som dansar i olika shower kan dom dela en biljett så dom kan sitta med övriga familjen när dom tittar på sitt syskon. Skriv båda syskonens namn på biljetten.

Kursen Ministars 2-3 år (föräldra/barndans) behöver inte köpa biljett till den vuxna som går kursen ihop med barnet och som ska uppträda. Bara till övriga anhöriga.

Våra nyheter